Els treballadors de Nissan tornen a mobilitzar-se a les portes de la planta

Aquest dimecres han tallat el carrer del Mig durant mitja hora

La plantilla de Nissan segueix amb les accions de protesta per forçar la multinacional japonesa a fer públic el seu pla de futur per a les fàbriques que té a l’Estat, entre les quals hi ha la del Pla d’en Coll, on treballen prop de 200 persones. Aquest matí, entre les 9.30 i les 10h, els treballadors del torn de matí de la planta local han aprofitat la mitja hora de descans per sortir a la porta de l’empresa amb una pancarta reivindicativa, tallant el trànsit al carrer del Mig.

Ramón Moreno, portaveu del sindicat Sige-Usoc –majoritari a la fàbrica–, ha anunciat que dimarts vinent, a les 11h, hi ha prevista una nova acció de protesta que inclourà el tall de la C-17 entre Montcada i la Llagosta. “Les mobilitzacions es mantindran fins que la multinacional no informi sobre quins són els seus plans de futur i sembla ser que no ho farà fins al mes de maig”, ha explicat Moreno a laveu.cat. La plantilla de les plantes catalanes ha rebut el suport del Parlament de Catalunya, que el 5 de març va aprovar per unanimitat una declaració en aquest sentit. Els representants sindicals han lamentat, però, que els Mossos els barressin el pas fins a la porta de la institució amb càrregues policials inesperades per als manifestants.

Aquest matí, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó (ERC), així com a representants del grup municipal del PSC, a l’oposició, han acompanyat els treballadors durant la seva acció de protesta a les portes de la planta local.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari