Jordi Escrigas rep el Premi Dalmau 2021 a la seva trajectòria teatral

L’obra de José Sacristán, ‘Mujer de rojo sobre fondo gris’ es va endur el premi al millor espectacle de la temporada passada

Jordi Escrigas, durant el seu discurs d'agraïment pel premi

L’actor amateur Jordi Escrigas és el nou Premi Dalmau 2021 per decisió unànim dels membres de tots els grups de teatre local. Escrigas, vinculat al grup Tea345, va recollir el premi dissabte a la tarda la Teatre Municipal, de la mà de l’alcaldessa Laura Campos i la regidora de Cultura i Patrimoni, M.Rosa Borràs. L’actor es va mostrar emocionat per aquest reconeixement a una de les seves grans passions a la vida, la interpretació: “El teatre és per a mi una vàlvula d’escapament, que em permet viure altres vides i compartir moments molts especials amb els meus companys d’escenari”, dedicant un record molt especial al seu pare, ja desaparegut, i paraules d’agraïment als seus amics i companys d’escenari. Campos i Borràs van destacar el compromís d’Escrigas amb el teixit cultural i social del municipi i la seva gran polivalència per interpretar personatges en les més de trenta obres en les que ha participat al llarg de la seva trajectòria.

El Premi Dalmau al millor espectacle de la temporada passada, escollit per votació popular, va recaure en ‘Señora de rojo sobre fondo gris’, interpretada per José Sacristán. Després del lliurament dels guradons, va tenir lloc la representació del muntatge ‘El mirall esquerdat de Miss Marple’, a càrrec de l’Aula de Teatre de Montcada i Reixac, que va servir per cloure la 14a mostra Montcada a Escena.

Deixa un comentari