El PP s’abstindrà en el Ple d’investidura

David Zambrana tanca la porta a qualsevol possibilitat que no passi perquè la llista més votada formi govern

David Zambrana serà el nou portaveu del PP a l'Ajuntament
Mario Manzano

L’alcaldable del PP a les passades eleccions, David Zambrana, ha anunciat que el seu partit s’abstindrà durant la votació del Ple d’investidura de dissabte vinent per tal d’afavorir la governabilitat de la ciutat. D’aquesta manera, els populars confirmen que no hi haurà cap canvi de guió respecte al que està previst, que el socialista Bartolo Egea sigui el nou alcalde com a cap de la llista més votada.

Tot i no tenir majoria absoluta –a priori, només compta amb els vots del seu grup (7) i de Vivimir (2)–, Egea serà investit perquè tampoc arriben a sumar 11 edils els dos grups que han governat fins ara –ECP i ERC–, que empaten a 9. En l’hipotètic cas que el PP hagués donat suport a l’executiu sortint, Laura Campos (ECP) hagués continuat a l’Alcaldia.

El futur alcalde no pot oblidar que estarà en minoria, per això li exigirem un constant diàleg amb l’oposició

David Zambrana, regidor del PP Montcada

Aquest matí, Zambrana ha tancat la porta a qualsevol possibilitat que no passi perquè la llista més votada formi govern. Això sí, ho ha fet amb un advertiment. “El futur alcalde no pot oblidar que estarà en minoria, per això li exigirem un constant diàleg amb l’oposició per tal de poder arribar a acords en benefici dels interessos dels veïns de Montcada”, ha dit el representant dels populars a través d’un comunicat.

El PP clou el seu escrit celebrant el retorn de la formació al Ple: “Montcada i Reixac demanava un canvi i estem molt satisfets per la confiança que ens ha donat l’electorat; per tant, treballarem per trobar solucions als problemes reals de la gent i per millorar la seva qualitat de vida”.

Deixa un comentari