‘La justícia social és el motor que ens impulsa a seguir treballant pel municipi’

L’actual alcaldessa, Laura Campos, s’ha presentat públicament com a candidata acompanyada dels líders de la coalició ECP

Laura Campos, tercera per l'esquerra, amb David Cid, Joan Mena i Jéssica Albiach
Campos, durant la seva intervenció

Vull seguir sent l’alcaldessa quan les màquines comencin a treballar per fer possible el soterrament de l’R2”. Aquest és un dels desitjos que va expressar Laura Campos diumenge al migdia a la plaça de l’Església, durant el seu discurs de presentació com a alcaldable a les eleccions del 2023. La candidata d’En Comú Podem va estar acompanyada pels pesos pesants de la coalició, la portaveu de Catalunya en Comú al Parlament, Jessica Albiach, el diputat David Cid i el portaveu dels comuns al Congrés, Joan Mena. Els tres polítics van lloar la figura de Campos, a qui van definir com una dona lluitadora i compromesa, i la transformació que, en la seva opinió, ha viscut la ciutat des que ella ocupa l’Alcaldia.

Laura Campos és un dels millors referents d’ECP; es deixa la pell pels projectes del seu municipi i sempre està al costat de la ciutadania”, va dir Albiach, tot posant en valor el treball fet per l’actual alcaldessa en polítiques socials. “Les persones són al centre de les decisions que pren el seu govern, va afegir la portaveu dels comuns al Parlament.

‘Laura Campos és un dels millors referents d’ECP; es deixa la pell pels projectes del seu municipi’, Jessica Albiach

 

Cid, per la seva banda, va parlar de l’esforç de la candidata per fer que la ciutadania “senti orgull de pertinença Montcada” i va assegurar que avantposa les necessitats dels veïns a les lògiques de partit: La reivindicació per la recuperació de les urgències nocturnes n’és una mostra; no va parar de pressionar fins aconseguir que hi hagués el compromís per escrit del govern de la Generalitat de reobrir el servei en la negociació dels pressupostos autonòmics.

La tenacitat amb què Campos defensa els interessos del seu municipi també va ser constatada pel portaveu dels comuns al Congrés, Joan Mena. “No es dona mai per vençuda, quan rebem una trucada d’ella sabem que no pararà fins aconseguir allò que reclama per a Montcada i aquest és, en essència, el sentit de la política, treballar per solucionar els problemes de la gent”, va explicar el polític.

Després d’una emotiva presentació inicial a càrrec de la seva companya de partit al municipi Silvia Piñero i de la intervenció dels líders de la coalició al Parlament i al Congrés, va ser el torn de l’alcaldable. Campos va iniciar el seu discurs manifestant que manté intacte el seu compromís amb el municipi i la il·lusió i les ganes de treballar per fer realitat els reptes pendents, entre els quals hi ha el soterrament de l’R2, el tancament de la cimentera i la reobertura de les urgències nocturnes al CAP Montcada, entre d’altres.

‘Governar amb ètica i honradesa, posant la gent al centre de les nostres polítiques, és el motor que ens impulsa en el dia a dia”, Laura Campos

Quan vam arribar a l’Alcaldia, ara fa set anys, vam adquirir el compromís de trencar amb les velles dinàmiques del govern sòciovergent i de governar amb ètica i honradesa, posant la gent al centre de les nostres polítiques, i aquest segueix sent el motor que ens impulsa en el dia a dia”, va explicar l’actual alcaldessa. Campos va assenyalar que en els dos mandats viscuts fins ara, l’executiu ha aconseguit sanejar les finances municipals –en situació crítica al 2015 pel pagament de les expropiacions forçoses de zones verdes– i fer els pressupostos més socials de la història de la corporació. El nostre mantra és la justícia social i promoure valors com el respecte, la tolerància i la inclusió”, va dir l’alcaldable d’ECP.

‘Montcada té molt potencial social, natural, cultural i econòmic, només cal que ens ho creiem’, Laura Campos

Tot i posar en valor les fites assolides, Campos no va voler caure en l’autocomplaença i va reconèixer que encara hi ha reptes pels quals seguir treballant i projectes que no han pogut desenvolupar-se com estava previst a causa de la pandèmia. “Montcada té molt potencial social, natural, cultural i econòmic, només cal que ens ho creiem”, va concloure l’edil.

Deixa un comentari