La Plataforma queda en suspens a l’espera d’una renovació del secretariat

Des de l’assemblea del 6 de febrer no hi ha hagut cap persona interessada a liderar el col·lectiu

Tretze anys després de la seva creació, al febrer del 2006, la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) es veu abocada a paralitzar la seva activitat per manca de relleu al front del seu secretariat. La decisió ha estat comunicada aquest matí, a la reunió mensual de la Taula del soterrament –en què hi ha representació del govern i de tots els grups municipals del consistori. 
Des que el passat 6 de febrer els portaveus del col·lectiu durant els darrers sis anys, Ramón Bueno i Antoni Mollet, anunciessin en assemblea la decisió de deixar el càrrec, no hi ha hagut cap persona interessada a assumir aquest paper ni tampoc a continuar amb la tasca del secretariat. “Entenem que la situació s’explica pel fet que la reivindicació ha anat evolucionant i ara es troba en una fase de treball més institucional, de manera que el paper de la Plataforma ha passat a un segon pla”, considera Bueno. No obstant això, els membres del secretariat sortints es mostren convençuts que, si el calendari previst per executar el soterrament no es compleix, hi haurà gent disposada a reprendre les mobilitzacions ciutadanes. Per això, la Plataforma no s’extingeix definitivament i mantindrà el seu correu i el seu Facebook per si requereix fer alguna crida puntual a la població o per traspassar aquests canals a qui pogués estar disposat a continuar amb l’activitat del col·lectiu. 
Els fins ara membres del secretariat s’han acomiadat de la Taula del soterrament agraint al govern i als grups el seu suport a la tasca realitzada.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari