El Pla de sequera i l’ordenança per regular l’ús de l’aigua arriben al Ple

Aquest dijous es fa la sessió plenària corresponent al mes de febrer

El Pla de sequera que ha fet l’Ajuntament per afrontar el context de sequera persistent i l’ordenança reguladora sobre l’abastament d’aigua potable i el seu ús en moments crítics com l’actual són dos dels punts que el govern municipal porta a l’aprovació del Ple de febrer. La sessió es farà a la Casa de la Vila (18.30 h) i es podrà seguir en directe a través de laveu.cat.

L’ordre del dia inclou un total de 15 punts. A banda dels esmentats, en l’apartat de l’Àrea Econòmica i Recursos Humans es durà a l’aprovació del Ple l’expedient de contractació i la convocatòria de licitació del servei de les escoles bressol municipals Font Freda i Can Sant Joan. Pel que fa a l’Àrea Territorial, l’executiu presenta al plenari el projecte d’urbanització de la vorera nord-est del carrer Bifurcació per valor de 850.000 euros. L’objectiu de la intervenció és garantir un ample de vorera que sigui accessible i connecti adequadament ambdós costats del vial.

L’ordre del dia inclou un total de 15 punts, un dels quals és el projecte d’urbanització de la vorera més estreta del carrer Bifurcació

Entre els punts inclosos a l’apartat d’Alcaldia, hi ha posar a disposició de la Generalitat la superfície acordada per ampliar el pati de l’Institut Escola Mas Rampinyo i aprovar el Padró municipal a data de l’1 de gener, que fixa el nombre d’habitants en 37.327 –327 més que al 2023.

Deixa un comentari