El Ple denuncia els darrers atacs feixistes i homòfobs contra el col·lectiu LGTBIQ+

Els portaveus van llegir ahir abans de l’inici del Ple del mes de febrer la declaració institucional amb el títol de ‘Montcada i Reixac lliure de lgtbiq+ fòbia i contra l’odi’.

Els Grups Municipals de Montcada i Reixac han condemnat públicament les mostres d’odi, LGTBIQ+ fòbiques i feixistes, que han succeït durant les darreres setmanes a Montcada i Reixac. Entre aquests fets, els insults homòfobs i masclistes a les comparses de Carnaval, l’assetjament al regidor de polítiques LGTBIQ+ per la seva orientació sexual que atempten contra la seva persona i de les pintades feixistes i homòfobes a la perruqueria Zas de Mas Rampinyo.

Els portaveus van llegir ahir abans de l’inici del Ple del mes de febrer la declaració institucional amb el títol de ‘Montcada i Reixac lliure de LGTBIQ+ fòbia i contra l’odi’. “És imprescindible que des de tots els àmbits i des totes les institucions es faci visible el suport públic i institucional al col·lectiu LGTBIQ+ i als seus drets com a ciutadans i ciutadanes, i es denunciïn aquestes agressions“, recull el manifest.

Els grups municipals han condenmat públicament les mostres d’odi, LGTBIQ+ fòbiques i feixistes de les darreres setmanes Lluís Maldonado

La declaració denuncia que les agressions, símbols i insults feixistes i que atemptin contra la llibertat i la dignitat dels veïns i les veïnes no tenen cabuda en el nostre municipi i enlloc. “No callarem davant l’odi“, conclou el manifest.

Prec d’En Comú Podem

La portaveu d’ECP, Laura Campos, va intervenir a la part final de la sessió plenària del mes de febrer per plantejar el prec per crear un cordó sanitari per aïllar Vox de les institucions. L’edil es va mostrar indignada perquè, en un primer moment, s’havia donat l’oportunitat a la formació d’ultradreta d’intervenir en la lectura. “És intolerable que el partit que està generant odi social i sexual pugui tenir cabuda en les institucions“, va criticar Campos.

D’altra banda, el portaveu de VOX, Santiago Hernández, va plantejar un altre prec, lamentant que quan la formació va denunciar atacs a la darrera fira de Sant Jordi “ningú es va solidaritzar amb nosaltres”.

Etiquetes:

Deixa un comentari