El Ple Municipal aprova el pla per regularitzar la Zona 21 de Terra Nostra

El document no compta amb el suport de l’AV del sector, que demana al govern que retiri el punt de l’ordre del dia

El Ple Municipal, celebrat ahir la tarda, va aprovar la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) a l’àmbit de la Zona 21 de Terra Nostra, un document que no compta amb el suport de l’AV del sector. En un comunicat, l’entitat manifesta el seu malestar i sorpresa perquè el govern –format per PSC, PP i Vivim– porti aquest punt al plenari. “Volem deixar constància que durant l’assemblea general, el cent per cent dels socis van votar en contra de dur-lo a ple aquest mes de novembre”, diu a l’escrit, en què mostra la seva voluntat de seguir treballant per arribar a un consens. Alguns veïns del sector es van manifestar al carrer minuts abans del Ple per expressar la seva disconformitat.

En l’àmbit urbanístic, també es va aprovar una altra modificació del PGM, al sector de Vista Rica. Pel que fa a temes socials, es van aprovar les bases reguladores de subvencions per a entitats i associacions del municipi de cara a l’any vinent.

Al Ple també va formalitzar la dimissió de la regidora del PP, Laia López, per motius personals. La formació, que encapçala David Zambrana, encara no ha fet públic el nom del seu substitut.

En l’apartat de mocions, el ple va aprovar una moció presentada per ERC, que insta les administracions supramunicipals a posar en marxa una reforma estructural del sistema de finançament dels ens locals, donat que l’actual no dona resposta a les necessitats actuals dels ajuntaments.

(notícia pendent d’ampliació)

Deixa un comentari