Àlex Cerezo, Pau Honrubia i Sofia Ordóñez obtenen les millors notes a la selectivitat

Un total de 113 alumnes dels 115 presentats són Aptes a les Proves d’Accés a la Universitat

D'esquerra a dreta, Pau Honrubia, Àlex Cerezo i Sofia Ordóñez

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han anat força bé al municipi, ja que dels 115 alumnes que s’hi presentaven només dos han estat valorats com a no aptes. Àlex Cerezo, de La Salle, ha aconseguit la millor nota amb un 13’42 de mitjana i un 9’3 a la fase general. “M’ha anat millor del que esperava. Estic content pels resultats”, ha expressat el jove, que va aconseguir un 10 en anglès i un 9’5 a Història, Castellà i Català com a notes més destacades.

M’ha anat millor del que esperava. Estic content pels resultats

Àlex Cerezo, La Salle

A l’INS La Ferreria, Pau Honrubia ha obtingut el millor resultat amb un 13’326 i un 8’7 a les proves comunes, mentre Sofia Ordóñez ha estat l’estudiant amb la nota més alta a l’INS Montserrat Miró, amb un 12’362 de mitjana i un 8’86 a la fase general. “La preparació és dura, molts dies treballant per arribar ben preparat als exàmens”, ha explicat Honrubia, qui va obtenir la millor qualificació en matemàtiques, amb un 10. “Et fiquen molta pressió, però no és per a tant. Anava bastant tranquil·la”, afirma Ordóñez, qui va treure la millor puntuació amb un 9’5 a matemàtiques. “Estic contenta d’aquest resultat, perquè l’examen va ser difícil i pensava que m’havia anat malament”.

La preparació és dura, molts dies treballant per arribar ben preparat als exàmens

Pau Honrubia, INS La Ferreria

Et fiquen molta pressió, però no és per a tant. Anava bastant tranquil·la

Sofia Ordóñez, INS Montserrat Miró

Projectes de futur

Àlex Cerezo estudiarà la carrera de Química a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). “Des de petit m’ha agradat fer experiments al laboratori”, diu el jove, veí de Polinyà que també juga al FS Montcada, qui assegura que el seu objectiu és especialitzar-se en toxicologia. Per la seva banda, Pau Honrubia començarà els estudis de Física, també a la UAB. “Vaig descobrir que m’agradaven les ciències quan estava cursant 4t de l’ESO, però encara no sé cap a on vull dedicar-me”, comenta. D’altra banda, Sofia Ordóñez, que va fer el batxillerat Social, ha decidit fer el doble grau d’Economia i Dret a la Universitat Pompeu Fabra. “No serà fàcil, però tinc moltes ganes d’aprendre”, argumenta Ordóñez.

Deixa un comentari