Cáritas Montcada necessita 150 voluntaris per al Gran Recapte

Les donacions es podran fer el 28 i el 29 de novembre a 8 supermercats locals

Voluntaris del Gran Recapte al supermercat Condis del carrer Montiu
Pilar Abián
L'any passat es van recollir més de 15 tones d'aliments al Gran Recapte
El Gran Recapte es fa avui i demà
El Gran Recapte d'aliments es farà enguany els dies 25 i 26 de novembre
Montcada va recollir l'any passat 15 tones d'aliments durant el Gran Recapte

Cáritas Montcada coordinarà, un any més, la recollida d’aliments que promou el Banc d’Aliments de Catalunya amb motiu del Gran Recapte, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre. L’entitat cristiana ha fet una crida entre la ciutadania per col·laborar en la iniciativa. Cáritas necessita al voltant de 150 voluntaris, que estaran distribuïts en diferents horaris entre els sis supermercats de la localitat que s’han adherit al projecte solidari: el Gros Mercat, al polígon la Ferreria; els dos Mercadona, ubicats al Punt de Mas Rampinyo i a Can Cuiàs; els tres Condis, situats al carrer Lleida, Montiu i Viver; el Sorli Discau, al carrer Clavell; i el Dia, a la cantonada entre els carrers Reixagó i Besòs.

 Les persones interessades poden enviar fins al 26 de novembre un email a l’adreça mart[email protected], indicant el nom i cognoms, el telèfon, la disponibilitat horària –es faran torns de tres hores– i la preferència de l’establiment on li agradaria ser-hi. Els voluntaris que vulguin també podran ajudar en dies posteriors al Gran Recapte en les tasques de classificació dels aliments.
Montcada va recollir l’any passat més de 15 tones d’aliments, un rècord que esperen batre enguany els organitzadors. “Estaria molt bé arribar a aquesta xifra i, per què no, superar-la perquè les necessitats no han disminuït”, explica el coordinador de la campanya a la ciutat, José Antonio Martín, de Càritas Montcada. L’entitat reparteix lots d’aliments a 240 famílies –més de 800 persones–, que venen derivades des de Serveis Socials.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari