L’alt risc d’incendis obliga a restringir l’accés motoritzat a Collserola i a la Serralada de Marina

Agents Rurals, Policia Local, Protecció Civil i l’ADF vigilen zones del parc natural de Collserola i el parc de Serralada de Marina

Protecció Civil i l'ADF 301 han senyalitzat la restricció d'accés motoritzat a Serralada de Marina i Collserola
Protecció Civil Montcada

Montcada i Reixac es troba entre els municipis amb un alt risc d’incendi forestal. Per això, la Generalitat de Catalunya ha activat un pla de prevenció que consisteix en prohibicions i limitacions d’espais oberts i naturals a gairebé 500 municipis de tot el territori des del dimarts 22 d’agost fins al dissabte 26 a les 00 h.

Montcada està dintre de les poblacions amb perill molt alt o extrem d’incendi forestal. Per això, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha activat el pla de prevenció amb motiu de les temperatures tan elevades que està patint tota Catalunya.

Entre les limitacions més importants que s’apliquen hi ha la restricció d’accés motoritzat a diversos punts del Parc Natural de Collserola a Terra Nostra i Can Cuiàs, i del parc de Serralada de Marina, a Reixac i Vallençana; la prohibició d’encendre foc en qualsevol espai públic; suspensió temporal de totes les autoritzacions concedides per cremar rostolls, pastures permanents, restes de poda i restes silvícoles o suspensió d’activitats d’educació en el lleure de tipus acampada, ruta i ruta esportiva, així com d’aquelles activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural, entre altres restriccions.

Deixa un comentari