Els operaris ja treballen per solucionar la canonada trencada al centre

Polícia Local, Bombers i Aigües de Barcelona han actuat ràpidament, evitant que hi hagi cap ferit. Tampoc hi ha hagut cap desallotjament dels veïns afectats.

L'esclat d'una canonada ha inundat el passatge dues vegades amb tan sols unes poques hores de diferència. L'alcalde, Bartolo Egea, ha seguit amb els veïns el succès
BE

La ruptura d’una canonada va provocar ahir a la tarda una fuga d’aigua i inundacions a diverses cases del passatge Jacint Verdaguer amb Carrer Santiago de Montcada Centre. Polícia Local, Bombers i Aigües de Barcelona han actuat ràpidament, evitant que hi hagi ferits. Tampoc hi ha hagut cap desallotjament dels veïns afectats.

Malgrat això, els serveis no han pogut evitar danys materials de les cases afectades. La brigada municipal es farà càrrec d’enretirar els residus, segons ha avançat l’alcalde, Bartolo Egea (PSC), qui ha ofert tota l’ajuda necessària al veïnat. Encara no es coneix la causa que ha provocat el trencament de la canonada. Els serveis ho estan investigant per acabar de resoldre la incidència.

La passada nit s’ha tornat a inundar el passatge BE

Nou trencament

Ahir a la nit, va tornar a trencar-se la canonada provocant de nou una inundació al carrer. Els operaris van treballar per arreglar-la, però va tornar a avariar-se. Es va oferir possible reallotjament als veïns afectats, però cap d’ells va haver de deixar casa seva.

Egea ha informat que ha parlat directament amb la direcció d’Agbar perquè solucionin el problema “de forma urgent” Aquest matí, els operaris estan treballant per solucionar l’avaria. Els treballadors estan facilitant aigua provisionalment per als veïns afectats i durant el dia es restablirà el servei d’aigua. Està previst que la setmana vinent començin les obres de la reparació de la canonada.

Deixa un comentari