Nou trencament d’una canonada, ara a Can Sant Joan

La matinada de dissabte a diumenge es va produir la incidència al carrer Molí. No va haver-hi cap ferit

L'alcalde, Bartolo Egea (PSC), visitant la zona afectada
Ajuntament de Montcada

La matinada de dissabte al diumenge es va trencar una nova canonada a Montcada. En aquest cas, al carrer Molí i va deixar sense subministrament d’aigua al veïnat de la zona. En l’incident no va haver-hi cap ferit ni es va desallotjar cap veí per inundació.

El diumenge al matí, Bartolo Egea (PSC), alcalde de Montcada, es va desplaçar al carrer afectat per veure l’estat de la situació, a més d’oferir l’ajuda necessària als afectats. Durant tot el matí, els operaris d’Aigües de Barcelona van treballar ràpidament per solucionar l’avaria i al voltant de les 15 h es va restablir el servei per a tots els veïns afectats.

Onada de trencament de canonades a Montcada

Aquesta incidència al carrer Molí se suma al trencament d’una canonada al passatge Jacint Verdaguer amb carrer Santiago que va provocar inundacions el passat dimecres a la tarda. En menys d’una setmana hi ha hagut diverses ruptures de canonades, encara que es desconeix la causa que ha provocat aquests incidents.

En tots dos fets, els serveis municipals i Aigües de Barcelona han actuat de forma ràpida. D’aquesta manera, no hi ha hagut cap desallotjament de veïns. En els pròxims dies es treballarà per tal d’evitar més trencaments de canonades.

Deixa un comentari