Rebenta la novena canonada d’aigua en només quinze dies

Aquest migdia s’ha produït una gran fuita al carrer Torres i Bages que s’ha pogut tallar poc després. L’alcalde, Bartolo Egea, ha informat que el subministre es restablirà avui sobre les 22h

Aquest és l'aspecte que mostrava el carrer Torres i Bages en la concluència amb el carrer Lleida
Izan Ruiz

Aquest migdia s’ha produït una gran fuita al carrer Torres i Bages que s’ha pogut tallar poc després, però els veïns continuen sense aigua aquesta tarda. L’alcalde, Bartolo Egea (PSC) ha informat que es restablirà el servei sobre les 22h. La causa del trencament ha estat les altes temperatures, segons ha puntualitzat l’edil després de parlar telefònicament amb la direcció d’Agbar.

La Policia Local ha arribat ràpid, s’ha tallat el carrer al trànsit i s’ha tancat la clau general de la canonada“, ha explicat a La Veu Izan Ruiz, veí de la zona. “Des d’aleshores no tenim aigua, no ens podem dutxar ni beure aigua de l’aixeta amb la calor que fa“, critica Ruiz que ha fet una piulada a les xarxes socials en to d’humor.

Una representació municipal encapçalada per la presidenta de l’àrea de Serveis, Dori Alcalá, i del president de l’àrea territorial, Andreu Iruela (PSC) s’ha traslladat al migdia a Montcada Nova .

A l’esquerra, el forat que operaris d’Agbar han fet per trobar la fuita. A la dreta la mateixa vorera arreglada a primera hora de la tarda

Es tracta de la novena canonada que rebenta coincidint amb les altes temperatures en els darrers quinze dies. La setmana passada va esclatar-ne una mateixa dues vegades al passatge Jacint Verdaguer amb Carrer Santiago del centre.

I també la matinada del 20 al 21 d’agost va rebentar la tercera al carrer Molí de Can Sant Joan. El trencament de les canonades de subministre d’aigua està lligat estretament a les altes temperatures, ja que afecten a la dilatació de les juntes de les tuberies fins a esclatar, com està passant també a d’altres ciutats del Vallès.

Una resposta a “Rebenta la novena canonada d’aigua en només quinze dies”

  1. E Vi Go E Vi Go ha dit:

    prefereixen llençar l aigua que invertir en renovar les instal·lacions de fa cent anys.. I la sequera els es indiferent…apujarà el preu i esdavant

Deixa un comentari