L’AE El Turó obre les inscripcions per al nou curs

L’increment de voluntaris fins a la trentena, xifra rècord, permet augmentar les places per a infants i joves

El curs anterior l'agrupament comptava amb 116 membres
AE El Turó

L’Agrupament Escolta El Turó obre el període d’inscripció per al curs 23-24, que començarà el 30 de setembre. Les famílies interessades han d’enviar la documentació que es troba al web de l’entitat a l’adreça [email protected] i portar-la impresa els dies 18 o 19 de setembre a l’Espai Jove Can Tauler de (18 a 20 h). L’entitat contactarà amb les famílies dels infants admesos via mail.

L’agrupament compta amb cinc grups d’edat: ‘Folletes’ dels 6 als 8 anys; ‘Llobes’ dels 9 als 11; ‘Raieres’ dels 12 als 14; ‘Pioneres’ dels 15 als 16; i ‘Clan’ de 17. Aquest curs es poden apuntar els infants i joves nascuts entre el 2006 i el 2017. Durant el curs anterior, el cau va comptar amb 116 membres, 94 dels quals eren infants.

L’entitat pot oferir més places que els cursos anteriors perquè ha augmentat el nombre de caps –nom amb què es denominen els monitors–, sent el cau del Vallès Occidental amb més voluntaris, concretament una trentena, d’entre 18 i 24 anys, xifra que suposa un rècord històric en els seus 17 anys de vida.

La pervivència de l’AE El Turó té a veure amb el relleu generacional que es produeix en el si de l’entitat. Els ‘claners’, els joves que estan al grup dels més grans –molts dels quals van començar com a ‘folletes’, reben una preparació per poder passar a fer de caps el curs següent. Aquest curs, més d’un terç dels monitors seran caps per primer cop.

Deixa un comentari