La Taula LGTBI neix amb la voluntat d’ampliar la seva projecció

La regidora Jessica Segovia assegura que és un primer pas que l’omple d’orgull

Lluís Maldonado

Una catorzena de persones va participar aquest dijous en el naixement de la Taula LGTBI de Montcada i Reixac que vol concretar iniciatives entre el col·lectiu i crear un espai propi per reforçar els vincles. “Avui impulsem la creació, el destí és vostre”, va subratllar la regidora d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, Jessica Segovia, qui va reconèixer “l’heterogeneïtat del grup i el seu potencial”.

“La diversitat il·lusiona per aconseguir més projecció”, va reconèixer Arnau Martínez, un dels membres a la trobada d’ahir. Entre els assistents hi havia persones a títol individual, però també representants de centres escolars i Tamara Cortés, de l’assemblea feminista Kariatydes. Alejandro Caravaca va insistir que “les escoles són un punt necessari de partida”. D’altres membres com el Jose Martínez o el Salva Salar van proposar reforçar els vincles del nou grup participant en activitats que ajudin a visibilitar el col·lectiu, treballant la interseccionalitat amb col·lectius com el comercial o l’educació. Neus Herranz va enfatitzar també la necessitat de tenir presència en altres taules constituïdes a Montcada, com la de salut, civisme o educació que la regidora va recollir de bon grat.

El grup va recalcar la necessitat de continuar sumant membres. Entre les idees que van sorgir figura la creació d’un espai per reforçar el grup més enllà de la militància i de reviure dates claus o reivindicatives. “Hem de sortir a la ciutat i créixer, compartir i ampliar el públic, sempre amb la idea d’estar oberts a tothom”,va manifestar Núria Bernat

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari