Vestits Vermells reprèn els actes de denúncia dels feminicidis després d’un estiu negre

Aquest dimecres, el col·lectiu penjarà 16 vestits vermells per recordar les dones assassinades a l’estat espanyol des de final de juliol

Una de les imatges de vestits vermells que ha difós el col·lectiu aquest estiu per les seves xarxes socials

El col·lectiu Vestits Vermells torna als carrers per denunciar l’onada de feminicidis que s’ha registrat durant aquest estiu, que ha costat la vida a un total de 16 dones de diferents punts de l’estat espanyol, xifra que eleva fins a 66 les morts per violència de gènere des del gener fins ara.

“Les dades són tan terribles que ens reafirmen en la nostra lluita per denunciar la situació, reclamar més recursos per a l’atenció a les afectades i recordar les víctimes”, ha dit Dèlia García, una de les portaveus del col·lectiu. Aquest dimecres, reprèn la penjada de vestits vermells en un acte que tindrà lloc a la plaça de l’Església, a les 20 h.

L’acte serà el tret de sortida de la commemoració del 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, en què el col·lectiu té previst organitzar diferents marxes reivindicatives, seguint l’itinerari dels indrets on s’han penjat els vestits vermells des de l’inici de la campanya de denúncia.

Deixa un comentari