‘Volem que Montcada avanci i tingui la importància que es mereix’

La candidata de Junts, Montse Sánchez, es presenta de la mà de Jordi Turull

20/03/2023 11:32
Actualització:
20/03/2023 11:41

Montse Sánchez té la percepció que en els últims anys la ciutat s’ha quedat aturada i que necessita que el seu partit arribi al govern per poder avançar. Així ho va expressar la candidata de Junts per Montcada en el seu acte de presentació, divendres a la tarda, al Casino de Terra Nostra. Acompanyada del secretari general del partit, Jordi Turull, Sánchez va explicar els motius que la animen a presentar-se a les properes eleccions. “Em mou passar a l’acció, en veure que gairebé no s’ha fet res al municipi en els últims anys, tret de projectes de l’AMB o la Diputació; volem que Montcada avanci i tingui la importància que es mereix”, va dir l’alcaldable, tot criticant la manca d’asfaltat de carrers, l’estat d’algunes voreres i les polítiques del govern local en matèria de comerç, indústria i medi ambient, entre d’altres.

Em mou passar a l’acció, en veure que gairebé no s’ha fet res al municipi en els últims anys, tret de projectes de l’AMB o la Diputació

Montse Sánchez, candidata de Junts per Montcada

La candidata de Junts també va posar el focus en la servitud del municipi a Barcelona entenent que s’ha de veure no sols com un greuge, si no com una oportunitat: “Deixem de dir que som el pati del darrera, aprofitem aquesta proximitat a la ciutat comtal per millorar nosaltres com han fet d’altres poblacions properes a grans capitals europees”.

Sánchez també va treure pit del llegat de Convergència al municipi durant la seva etapa al govern –1999 al 2015–, partit del qual la candidata de Junts va ser regidora entre el 2016 i el 2019. “Gràcies a la gestió feta, tenim equipaments com Montcada Aqua o la Biblioteca Elisenda i va ser durant aquella etapa quan els Serveis Socials es van posar al nivell d’excel·lència en què continuen avui dia”, va assenyalar l’alcaldable.

Jordi Turull va elogiar l’actitud de la candidata i el seu compromís amb els valors del partits. A la imatge i d’esquerra a dreta, Turull, Sánchez i el responsable del partit a Montcada, Llorenç Madurell
Berta Barcons

El secretari general de Junts per Catalunya no va estalviar elogis a la cap de llista montcadenca, de qui va posar en valor la seva actitud. “Montse –va dir– respon a l’esperit del nostre partit, davant de les dificultats no es resigna, no renuncia, no es rendeix; per això estem convençuts que és la millor candidata que podíem tenir”.

Montse respon a l’esperit del nostre partit, davant de les dificultats no es resigna, no renuncia, no es rendeix

Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya

Turull també va parlar del compromís i l’exigència que implica dedicar-se a la política municipal, en ser la més propera a la ciutadania, per això va agrair que Sánchez estigui disposada a assumir el cost d’aquesta dedicació: “Per edat, per trajectòria, podria quedar-se tranquil·lament al marge de la política però esta disposada a implicar-s’hi, no per projecció personal si no per vocació de servei i perquè s’estima el seu municipi”.

El secretari general de Junts va aprofitar la presentació de la candidata montcadenca per incidir en la importància de la cita electoral en clau de país i per mantenir viu el projecte independentista. “Montcada –va dir– forma part d’un conjunt que es diu Catalunya; per lluitar contra la repressió, les porres i les clavegueres de l’Estat, les nostres millors armes són les urnes”.

Deixa un comentari