Dol a l’Afotmir per la mort de Gerard Balmaseda

Era un dels membres més actius de l’entitat, de la qual formava part des del 2010

Gerard Balmaseda era soci de l'Afotmir des de 2010

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) està de dol per la mort de Gerard Balmaseda, membre de la junta actual. El fotògraf montcadenc va morir ahir a l’edat de 72 anys a conseqüència d’un càncer que li va ser diagnosticat el 2018.

En un comunicat, el president de l’Afotmir, Cosme Oriol, ha lamentat la mort de Balmaseda i ha elogiat la seva contribució “per convertir l’entitat en un referent al món de la fotografia, així com la seva dedicació per al creixement personal i gaudiment de tots els membres de l’Agrupació”.

Nascut a Ciudad Real el 1951, Balmaseda va venir a Catalunya de petit amb la seva família i, després de viure molts anys a Barcelona –on va participar en entitats de cultura popular–, el 1995 es va traslladar a Montcada i Reixac. Aficionat a la fotografia des de ben jove, al 2010 es va vincular a l’Afotmir, sent el responsable de coordinar les exposicions que es fan al local social i un dels membres més actius de l’entitat. Tot i la malaltia, Balmaseda no va deixar de fer fotografies fins als últims mesos de la seva vida.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari