Carles Cera (JAS) segueix en forma i guanya una nova Trail

Va arribar el primer a la prova de 27,5 quilòmetres que es va disputar l’1 de juny entre Sant Esteve de Palautordera i el Montseny

Carles Cera, de la Joventut Atlètica Sabadell, va guanyar la 5a edició del Trail Sant Esteve Palautordera-Montseny que es va disputar l’1 de juny. L’atleta montcadenc va ser el primer a la línia d’arribada després de fer els 27,5 quilòmetres del recorregut amb un temps de 2 hores i 9 minuts. Cera va arribar amb un avantatge de 3 minuts i 14 segons respecte al segon classificat, Albert Ramírez. La Ultra Trail va comptar amb la participació de 600 atletes i la primera dona va ser Eva Montero (2h 48’). Durant el cap de setmana, també es va disputar una cursa de muntanya de 13 quilòmetres amb 400 participants i que va guanyar Joan Serra (1h i 2 minuts). El 31 de maig, es va fer una cursa per als més petits amb 350 infants.