El CD Montcada cau contra el Banyoles (0-1) i comença a patir pel descens

Després de cinc jornades sense guanyar, els verds s’apropen perillosament a la zona baixa

Ho ha intentat, però el CD Montcada no ha pogut sumar cap punt
Rafa Jiménez

Segona derrota consecutiva del CD Montcada que ha perdut aquest migdia a l’estadi de la Ferreria contra el CE Banyoles per la mínima (0-1). Els verds, que ja fa cinc jornades que no guanyen, han deixat escapar una oportunitat per jugar esglaons a la classificació i ara veuen, amb preocupació, com s’acosten a les posicions de descens. Els gironins s’han avançat molt ràpidament i al minut 7 han marcat l’únic gol del partit. L’equip de Jordi Salvanyà li ha posat més voluntat que encert i a la segona meitat no ha gaudit de gaires ocasions per aconseguir l’empat. A més, al minut 80 els verds s’han enfonsat amb l’expulsió, per doble targeta vermella, del migcampista Álex González. “Ens queden set finals per aconseguir la salvació. Hem de guanyar tres partits i estarem tranquils. Treurem això endavant, segur”, ha comentat el tècnic Jordi Salvanyà, qui ha destacat el rendiment dels jugadors del planter que han pujat al primer equip per suplir les quatre baixes per a aquest partit.

A la propera jornada, el CD Montcada jugarà al camp de l’Avià, equip que està lluitant per no baixar.