La UE Sant Joan buscarà endur-se el títol de la Copa Catalunya amateur contra la UE Sitges

La final es disputarà el dissabte 2 de setembre a les 20.30 h a l’estadi municipal de Santa Margarida de Montbui

Albert Jiménez, capità de La Unió, a la dreta, juntament amb el títol de campions, el president de la Federació i el capità de la UE Sitges
FCF

El pròxim dissabte 2 de setembre la UE Sant Joan jugarà contra la UE Sitges, amb el primer títol de la temporada en joc, la Copa Catalunya amateur. La final es disputarà a les 20.30 h a l‘estadi municipal de Santa Margarida de Montbui.

Els de La Unió arriben després d’empatar 2-2 a casa el seu últim amistós contra el Parets. Un matx que va servir per donar minuts als jugadors amb menys protagonisme durant la pretemporada. “Estic molt content amb el treball dels nois. Som un en equip que ens encanten aquesta mena de partits, ens agrada competir i així ho farem fins al final. Tenim moltes ganes que arribi dissabte”, destaca Daniel Sánchez, tècnic de la UE Sant Joan.

Estic molt content amb el treball dels nois. Som un en equip que ens encanten aquesta mena de partits, ens agrada competir i així ho farem fins al final. Tenim moltes ganes que arribi dissabte

Daniel Sánchez, tècnic de la UE Sant Joan

Els de la bombonera arriben en bon estat a la final, després de superar dues rondes. La primera d’elles a quarts de final contra el Penya Anguera per 1-2, i el diumenge passat a les semifinals van vèncer per 1-4 al NSA Joliu al seu camp.

Albert Jiménez, capità de la UE Sant Joan, ha parlat en la prèvia de la final
Sílvia Alquézar

“Arribar a aquesta final és un fet històric per al club i el barri. Volem tancar de manera rodona la temporada passada guanyant la Copa Catalunya”, subratlla Albert Jiménez, capità de La Unió, tot destacant el paper de la seva afició. “Tinc poques paraules per dir-los per què sempre estan allà, només hem de veure que a mitjans d’agost han omplert els camps visitants per animar-nos. Són increïbles”.

Arribar a aquesta final és un fet històric per al club i el barri. Volem tancar de manera rodona la temporada passada guanyant la Copa Catalunya. A l’afició tinc poques paraules per dir-los per què sempre estan allà, només hem de veure que a mitjans d’agost han omplert els camps visitants per animar-nos. Són increïbles

Albert Jiménez, capità de la UE Sant Joan

Desplaçament de l’afició

Per totes les persones que estiguin interessades a animar al seu equip per la final de dissabte, el Sant Joan posa a la disposició dels seus aficionats places d’autocar per anar fins a l’estadi. Per poder assistir-hi cal reservar plaça a les oficines del club per 10 €.

Deixa un comentari