La UE Sant Joan remunta al Penya Anguera i es classifica per les semifinals de la Copa Catalunya (1-2)

El diumenge buscaran tenir un lloc a la final al camp del NSA Camp Joliu a les 19 h

El primer onze de la pretemporada del conjunt de Can Sant Joan
UE Sant Joan

La UE Sant Joan va disputar el dimecres 23 d’agost el seu primer partit de la temporada 23-24 contra el Penya Anguera, corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya. El conjunt de la bombonera va aconseguir refer-se de l‘1-0 inicial i va acabar guanyant el partit, gràcies a un gol d’Àlex Pérez en el minut 89.

El partit va començar amb un ritme baix, habitual en els primers matxs de pretemporada de tots equips. El Penya Anguera, rival de Segona Catalana, va ser una mica superior en la primera meitat i en el minut 34 es va avançar en el marcador (1-0).

En la segona part, el Sant Joan va començar amb 5 canvis que sortien de la banqueta. Aquesta variació tàctica en l’onze del tècnic Dani Sánchez va funcionar i en el minut 67, Froy va marcar el gol de l’empat (1-1), gràcies a una gran jugada individual de Montejo. En aquests moments, els de la Bombonera van seguir prement al seu rival per tal de marcar el segon gol i endur-se l’eliminatòria. Quan tot semblava indicar que l’enfrontament se n’aniria a la pròrroga, Àlex Pérez va rematar un córner i va fer l’1-2 a les acaballes del partit.

El diumenge, les semifinals

D’aquesta manera, el Sant Joan es classifica per les semifinals de la Copa Catalunya amateur. Els de la Bombonera buscaran un lloc a la final el pròxim diumenge 27 d’agost a les 19 h contra el NSA Camp Joliu, equip de l’Arboç, província de Tarragona, que juga a Primera Catalana.