La UE Sant Joan passa per sobre del Joliu i es classifica per a la final de la Copa Catalunya amateur (1-4)

Els de can Sant Joan buscaran proclamar-se campions el dissabte 2 de setembre contra la UE Sitges

L'equip del Sant Joan celebrant la victòria i la seva classificació a la final
UE Sant Joan Atlètic

La UE Sant Joan Atlètic es classifica a la final de la Copa Catalunya amateur després d’un gran partit i de guanyar 1-4 al NSA Camp Joliu al seu camp en les semifinals. El conjunt de la bombonera disputarà la gran final el pròxim dissabte 2 de setembre contra la UE Sitges.

El Sant Joan va saltar al terreny de joc amb les idees molt clares des del principi i un gran domini del partit. El gol es resistia en la primera part, fins que en el minut 34 Galderic va obrir la llauna (0-1). En aquests moments, els de la bombonera es van venir a dalt. Hugo Ruiz i de nou, Galderic van marcar per posar el 0-3. Aquest va ser el resultat a la mitja part, deixant mig encarrilada l’eliminatòria per als de la bombonera.

En l’inici de la segona meitat, el Sant Joan va introduir canvis en l’equip amb l’entrada de Froy i Omar, per al golejador Hugo i Òscar. El conjunt local va millorar el seu joc per intentar apropar-se en el marcador i en el minut 65, el Camp Joliu va anotar l‘1-3, gràcies a una gran jugada individual. Dos minuts després, els locals es van poder posar 2-3 per un penal a favor seu, però Roger, el nou fitxatge del Sant Joan, va aturar la pena màxima.

La final, el dissabte 2 de setembre

El penal va ser un punt d’inflexió en el partit, ja que el Sant Joan va tornar a dominar i en el minut 78 Brian Canalejo va sentenciar les semifinals (1-4). D’aquesta manera, va acabar l’enfrontament i el Sant Joan va aconseguir el bitllet per la final de la Copa Catalunya amateur. Després d’eliminar a la Penya Anguera i NSA Camp Joliu, tots dos a domicili, els de la bombonera jugaran la final el pròxim dissabte 2 de setembre contra la UE Sitges a les 20.30 h a l’estadi municipal de Santa Margarida de Montbui.