El CD Montcada pateix per superar el San Lorenzo

El resultat d’1-0 allunya l’equip de la zona de descens

Trepidant partit entre el CD Montcada i el San Lorenzo
Laura Grau

Aquest matí, el Montcada ha encadenat la seva segona victòria consecutiva a casa davant el San Lorenzo. La igualtat d’ambdós equips s’ha pogut veure des del primer minut de partit. En l’inici, era el San Lorenzo qui tenia més possessió de pilota, però el Montcada ha estat qui ha gaudit de les primeres ocasions. Al final de la primera part el San Lorenzo ha disposat de més possessió de la pilota i de les millors ocasions, però no les ha pogut materialitzar en gol. Amb el 0 a 0 s’ha arribat al final dels primers quaranta-cinc minuts. El Montcada ha sortit amb molta força en la segona meitat i mitjançant una falta ha marcat el primer gol del partit al minut 79 i gràcies a Edu i Quim Solano. Fins el final del partit hi ha hagut diverses picabaralles i l’expulsió d’un jugador terrassenc. Amb patiment per part del conjunt verd-i-blanc s’ha arribat al final del partit.

Aquesta victòria situa l’equip montcadenc una mica més allunyat de la zona perillosa de la classificació. Se situa 9è amb 29 punts. Aquesta ratxa de dos importants triomfs en la lliga farà que el Montcada es desplaci la setmana que ve al camp del Junior (últim classificat amb 16 punts) per intentar sumar una victòria més i evitar, de manera definitiva, ocupar la zona baixa de la classificació. El partit es jugarà el dissabte 10 de març a Sant Cugat del Vallès a les 16:45 h.