El CD Montcada perd a casa contra l’UE La Jonquera (1-4)

Alberto Muñoz ha fet l’únic gol dels verds quan l’equip ja perdia 0-2 a la mitja hora de joc

Els jugadors del CD Montcada, fent l'homenatge a José Fuentes
CD Montcada

El CD Montcada no ha acabat amb bon peu la primera volta al grup 1r de la Primera Catalana i ha perdut aquest migdia contra l’UE La Jonquera amb un contundent 1-4. Els gironins, que arribaven a Montcada i Reixac amb un avantatge de 10 punts amb els verds, ja guanyaven a la primera mitja hora de joc amb un 0-2 amb dos gols de Marc Teixidor. L’equip de José Luis García ha retallat distàncies al minut 31 amb un gol d’Alberto Muñoz, però La Jonquera ha tornat a ampliar distàncies amb un tercer gol de Marc Teixidor, gran protagonista del partit amb el seu hat-trick. A la segona part, La Jonquera ha sentenciat el partit amb un quart gol materialitzat per Pol Compte al minut 56. Després d’aquesta derrota, el CD Montcada continua sent el cuer del grup amb 7 punts i la propera jornada jugarà a l’estadi de la Ferreria contra l’UE Sants el primer partit de la segona volta.

D'altra banda, el sènior B del CD Montcada ha golejat aquest diumenge a domicili el CF Montornès (1-7) i es consolida a la tercera posició del grup 8è de Quarta Catalana amb 32 punts.

Reconeixement. Abans del partit, els jugadors del CD Montcada i alguns benjamins del club verd han sortit al camp amb una pancart per donar ànims a José Fuentes, vocal de la junta directiva del CD Montcada que el 29 de desembre va patir un ictus.