El CD Montcada perd al camp del CE Júpiter (3-0)

Tot i la derrota, els verds han ofert una bona imatge al camp d’un dels equips de la part alta de la classificacio

Tot i oferir una bona imatge, el CD Montcada no ha pogut sumar cap punt aquest migdia al camp del segon classificat, el CE Júpiter (3-0). Els barcelonins han estat molt efectius en atac i al minut 9 ja guanyaven amb un gol de Kuku. Abans del descans, i després d’una jugada de contraatac, Iván Enríquez ha aconseguit el segon gol local. A la segona meitat, el Júpiter ha sentenciat amb un tercer gol de Kuku al minut 72. Aitor Morilla, un dels últims fitxatges dels verds ha debutat al 70’ substituint des de la banqueta Santiago Peña. La propera jornada, el CD Montcada, cuer del grup 1r de Primera Catalana amb 7 punts, rebrà la visita de l’UE La Jonquera.

Sènior B. Va perdre el segon partit de la temporada aquest diumenge a l'estadi de la Ferreria contra el CD Montornès Nord (1-3). L'equip verd, que només havia perdut un partit feia 10 jornades, baixa fins a la tercera posició del grup 8è de Quarta Catalana amb 29 punts.