El CD Montcada perd al camp del Girona B (4-1)

Els verds, que encadenaven tres jornades puntuant, han estat ficats dins del partit fins al minut 68

Després de tres setmanes puntuant, el CD Montcada ha tornat a perdre un partit aquest dissabte al camp del Girona B (4-1). La primera meitat ha estat molt moguda i als primers 17 minuts de joc, els verds ja perdien per 2-0 amb gols de Pau Morer (7’) i Marcel Serramitja (17’). Abans de la primera mitja hora, el CD Montcada ha retallat distàncies amb un gol de Martín Larumbre (26’). Amb el 2-1, s’ha arribat al descans. A la segona meitat, l’equip de José Luis García ha estat ficat en el partit fins que el filial gironí ha fet dos gols als minuts 68 i 83. A manca de quatre jornades per al final de la lliga, el CD Montcada, ja descendit a Segona Catalana, és cuer del grup 1r de Primera Catalana amb 13 punts mentre que el seu rival d’avui és sisè amb 43.