El CD Montcada perd contra l’UE Sants (1-2) tot i avançar-se en el marcador

Tot i avançar-se amb un gol de Francisco Baena, els verds no ha pogut puntuar en el primer partit de la segona volta

El CD Montcada ha estat a prop de puntuar aquest diumenge a l’estadi de la Ferreria contra l’UE Sants, però ha acabat perdent per la mínima (1-2) en el primer partit de la segona volta al grup 1r de Primera Catalana. Els verds s’han avançat en el marcador amb un gol de Francisco Baena a manca de cinc minuts per al final de la primera part. A la segona meitat, els barcelonins, que s’han quedat amb un jugador menys al 55’, han remuntat amb dos gols de Sergio Navarro, el primer de penal, als minuts 59 i 79. L’equip de José Luis García també s’ha quedat amb un jugador menys al minut 74 quan Santiago Peña ha rebut una targeta vermella directa. Després d’aquesta quarta derrota consecutiva, l’equip verd continua a l’última posició del grup 1r de Primera Catalana amb 7 punts.