El CD Montcada perd per la mínima al camp del Tecnofutbol (1-0)

Després d’aquesta derrota, els verds resten a 10 punts del seu rival d’aquesta tarda, que és quart per la cua

El CD Montcada no ha pogut puntuar aquest dissabte al camp del FC Tecnofutbol i ha patit una derrota per la mínima (1-0). L’equip verd ha dominat la pilota en el primer quart d’hora i ha reclamat un possible penal no xiulat per l’àrbitre, Marcos López Jiménez. A la mitja d’hora, ha arribat l’únic gol del partit aconseguit per Mario Galles amb un xut de llarga distància. Amb aquest resultat, injust pel que s’ha vist al terreny de joc, ha finalitzat la primera part. A la segona, el Tecnofutbol, equip que també ocupa posició de descens a Segona Catalana, s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió, amb doble targeta groga, de Bessong Diam. El CD Montcada no ha pogut gaudir gaire de la superioritat numérica ja que al minut 79 Víctor Pacheco ha estat expulsat amb targeta vermella directa. Tres minuts abans, el tècnic José Luis García, qui ha acabat el partit qualificant a Twitter de "sense vergonya" l'arbitratge d'aquesta tarda, ha vist la targeta groga, Tot i el seus intents per empatar, els verds han tornat a Montcada i Reixac sense cap punt i resten a 10 punts del Tecnofutbol, que ocupa la quarta posició per la cua al grup 1r de Primera Catalana.