El CD Montcada remunta, però acaba perdent un nou partit contra l’UD Molletense (2-4)

Els verds, que han aixecat un 0-2 en contra, han encaixat dos gols en els últims cinc minuts

El CD Montcada ha estat a prop de sumar un nou punt a casa, però ha acabat encaixant la 19a derrota de la temporada que el manté a l’última posició del grup 1r de Primera Catalana amb 8 punts. Els verds, que als 26 minuts ja perdien amb un 0 a 2, han demostrat una gran capacitat de reacció després del descans i han arribat a empatar gràcies a dues accions de Rafa ‘Castilla’, de penal, i d’Albert Jiménez als minuts 63 i 75 respectivament. Quan semblava que el partit acabaria amb un repartiment de punts, l’UD Molletense ha aconseguit dos gols més als minuts 86 i 89 que li han acabat donant la victòria. El CD Montcada, que només ha guanyat dos partits aquesta temporada, té un desvantatge de 14 punts amb la salvació directe a manca d’11 jornades i 33 punts en joc.