El CD Montcada venç a Guíxols per 0-1 tot i acabar amb 10 homes

La plantilla ha dedicat la victòria al president

El CD Montcada ha dit adéu aquest diumenge al 2010 amb un gran triomf per 0-1 a Guíxols, un camp on fins ara no havia guanyat cap rival de la Primera Catalana. La primera part ha acabat amb empat a zero però, a la represa, els verds han vist que se’ls complicava el matx quan al minut 53 Víctor ha estat expulsat per doble targeta groga. Malgrat la inferioritat numèrica, els montcadencs no han tirat la tovallola i, fins i tot, han disposat d’algunes ocasions de cara a porteria. L’únic gol de l’enfrontament ha arribat al minut 75 en aprofitar Jordi Sánchez un refús després d’una rematada de Quim. A partir d’aquí, el Guíxols s’ha llançat a l’atac a la recerca de l’empat, però els verds s’han defensat molt bé, tot i jugar amb un home menys. Al final, alegria entre la plantilla del CD Montcada, tal com ha expressat el seu entrenador, Iván Rodríguez: “Estem molt contents perquè era un camp molt difícil i li volem dedicar aquesta victòria al nostre president -Modesto ‘Tato’ Sanchís- perquè està vivint una situació familiar molt dolorosa”. El CD Montcada acaba l’any ocupant la quinzena posició amb 18 punts.