El CD Montcada vol guanyar a Mollet per acabar amb els patiments

Juga diumenge, a les 12h, al camp d’un rival que tampoc té garantida la permanència

El CD Montcada va agafar aire la setmana passada amb la seva victòria a casa contra el Júpiter (2-1) i la resta de resultats li donen la tranquil·litat de saber que ja ha evitat el descens directe. A manca de dues jornades per al final de la lliga, els verds tenen un avantatge de set punts amb el quart classificat per la cua que és la Unificación Llefià. Complert el primer objectiu, l’equip de Jordi Salvanyà lluita ara per evitar la cinquena posició que també podria acabar baixant segons les compensacions de descensos i ascensos d’altres categories. De moment, els verds ocupen la dotzena posició amb 40 punts, els mateixos que el CF Lloret i amb un marge d’un punt amb el Vilassar de Dalt i l’UE La Jonquera, que ara ocupa aquesta fatídica cinquena posició per la cua.

En el penúltim partit de la temporada, el CD Montcada visita diumenge, a les 12h, el camp de l’UE Mollet, que suma 43 punts i, per tant, tampoc està fora del perill. El Mollet ha encadenat dos empats consecutius a les últimes jornades i a la primera volta va treure un empat sense gols de l’estadi municipal de la Ferreria. Segons els resultats que es donin aquest cap de setmana i si aconsegueixen la victòria, els homes de Jordi Salvanyà ja es podrien garantir, de forma matemàtica, la permanència una temporada més a Primera Catalana.