El CFS Montcada cau a les primeres de canvi de la Copa Catalunya contra el Badalonès Neoproof (6-0)

El conjunt blue queda eliminat de la Copa en un partit amb molt poca actitud

Jugadors del primer equip del Montcada en el partit de lliga VS FS Caldes
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada perd en la primera ronda de la Copa Catalunya contra el AE Badalonès Neoproof per 6-0 i acaba l’any amb derrota. Un partit molt dolent dels montcadencs que no van saber jugar en la pista descoberta dels badalonins i es van veure superats en tot moment.

El matx va començar de la pitjor manera possible per el conjunt blue i és que en el minut 2, els locals ja guanyaven per 2-0. Un inici molt dolent que en les primeres rondes de Copa amb temps corregut pot passar factura. Així va ser durant la primera part, ja que, el Montcada no va saber reaccionar el cop inicial del Badalonès.

L’entrenador Juanjo Amigo s’ha mostrat enfadat amb el seu equip

El tècnic del FS Montcada, Juanjo Amigo, s’ha mostrat molt crític amb el seu equip. “La imatge i actitud que vam donar en el partit és indigne d’aquest club. No val cap excusa que faltaven jugadors ni que jugàvem en una pista d’escola, no hi han excuses”.

La imatge i actitud que vam donar en el partit és indigne d’aquest club. No val cap excusa que faltaven jugadors ni que jugàvem en una pista d’escola, no hi han excuses

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el Montcada no va sortir amb l’actitud suficient per poder remuntar un partit de Copa. El Badalonès es va trobar molt còmode a la seva pista i va ampliar el resultat fins arribar el definitiu 6-0. Aquest resultat deixa el Montcada fora de la Copa Catalunya a les primeres de canvi. A partir d’ara, els montcadencs es centraran només en l’objectiu de mantenir la categoria a Tercera Nacional.