El CH La Salle es retroba amb la victòria contra l’H. Sant Cugat (26-24)

Els lassal·lians aprofiten la derrota del Joventut Handbol Mataró i tots dos equips, tercers i quarts respectivament, empaten amb 43 punts

El CH La Salle ha superat l'H. Sant Cugat al pavelló Miquel Poblet
Pedro De Lamo

El sènior masculí del CH La Salle s’ha retrobat aquest vespre amb la victòria i ha sumat dos punts més al pavelló Miquel Poblet contra l’Handbol Sant Cugat (26-24). Després d’un mal inici de partit, els lassal·lians s’han recuperat i han arribat al descans amb un aventatge de 16-13. A la segona part, ha continuat el domini de l’equip de Jaume Puig que ha ampliat les distàncies fins als set gols (21-14, en el minut 10) i 26-19 (en el 18’). Al tram final, el Sant Cugat ha pogut maquillar el marcador amb un parcial de 0 a 5 en els últims 10 minuts. Amb aquesta victòria, els montcadencs mantenen la quarta posició del grup D de Primera Estatal amb 43 punts, els mateixos que el Joventut Handbol Mataró, que ha perdut aquest dissabte a la pista de la Unió Esportiva Sarrià (29-25) -els mataronins són tercers perquè van guanyar i empatar en els dos enfrontaments directes. Els lassal·lians estaran molt pendents del partit que juguen aquest diumenge els dos primers classificats ja que si el líder, el Sant Martí Adrianenc, perd a la pista del segon, el BM Granollers B, s’acomiadaran de les opcions de disputar les fases d’ascens.