El CH La Salle guanya l’Handbol Banyoles i trenca la mala ratxa (34-29)

El sènior femení aconnsegueix la primera victòria a la lliga contra la UE Sarrià per 28-16 i acaba amb el seu mal inici de temporada

Borja Lancina, el 6 de La Salle, en una acció ofensiva contra el Gràcia
Pere Delamo

El primer equip de La Salle trenca la mala dinàmica dels últims partits i guanya 34-29 l’Handol Banyoles el Miquel Poblet. En les últimes tres jornades de lliga, el conjunt montcadenc només havia pogut aconseguir un empat a casa contra el Sant Cugat, i dues derrotes fora de casa contra l’Esplugues i Sarrià. Amb aquesta victòria, La Salle torna a la bona dinàmica amb la que havia començat a la lliga i escala dues posicions fins a la vuitena amb 6 punts.

Borja Lancina, el 6 de La Salle, va ser el jugador més diferencial del partit amb 12 gols que van donar la victòria el seu equip.

El matx va estar molt competit i igualat fins al final, malgrat que, els montcadencs sempre van estar per endavant en el marcador. El descans, el resultat era de 18-15 i es podia esperar una segona meitat molt emocionant. La Salle va saber aguantar molt bé la pressió del Banyoles que es va apropar a dos gols, i finalment, el matx va acabar amb el definitiu 34-29. Borja Lancina, el 6 de La Salle, va ser el jugador més diferencial del partit amb 12 gols que van donar la victòria el seu equip. El dissabte vinent el primer equip de La Salle visitarà la pista del CH Sant Esteve Sesrovires, 13è classificat amb 3 punts.

Sènior femení

Per la seva banda, el sènior femení de La Salle va aconseguir la primera victòria a la lliga després de vèncer a la UE Sarrià per un contundent 28-16. Després d’un inici complicat de temporada per les noies de La Salle, arriben els dos primers punts amb un partit molt treballat, seriós i intens que permet l’equip trencar la mala dinàmica de resultats. “Vam fer un partit molt seriós, coneixíem la importància de sumar aquests dos punts per acabar amb la mala dinàmica”, afirma Pau Lleixà, tècnic de La Salle.

‘Vam fer un partit molt seriós, coneixíem la importància de sumar aquests dos punts per acabar amb la mala dinàmica’, afirma Pau Lleixà, tècnic de La Salle.

L’alt ritme imposat per La Salle durant els 60 minuts van impedir el Sarrià ficar-se en el partit. La intensitat va ser clau per la victòria de les montcadenques que tenen dues setmanes per preparar el pròxim partit i poder seguir amb aquesta dinàmica. Aquest cap de setmana, La Salle descansa i no juga partit de lliga, el següent matx serà en dues setmanes a la pista del CH Handbol.