El CH La Salle perd a la pista del Sant Martí Adrianenc (29-24)

A manca de tres jornades per al final de la lliga, els montcadencs estan a cinc punts del lideratge

El CH La Salle ha pagat la seva manca d'encer als últims minuts de partit
Pedro De Lamo

El CH La Salle s’ha complicat les seves últimes opcions de disputar les fases d’ascens després de perdre aquest dissabte el seu quart partit de la temporada a la pista del Sant Martí-Adrianenc (29-24), un dels dos líders del grup D de la Primera Estatal. Tot i no anar mai per davant en el marcador, l’equip de Jaume Puig ha ofert una bona imatge a la primera meitat i al descans s’ha arribat amb un empat a 11. A la segona part, l’equip barceloní ha millorat el seu rendiment i ha aprofitat la manca d’encert dels montcadencs als últims cinc minuts de partit per acabar guanyant amb una diferència de cinc gols, millorant el goal average de l’enfrontament de la primera volta quan el líder va perdre al pavelló Miquel Poblet amb un desavantatge de quatre gols. A manca de tres jornades per al final de la lliga, el CH La Salle és quart amb 41 punts, a cinc del lideratge.