El FS Montcada tanca la lliga a la pista de la Unión Santa Coloma

El matx es disputarà avui, dijous 25 de maig, a les 21.20 h per petició del conjunt local

Adil Nefari en una acció en el partit a casa vs FS Gràcia
Berta Barcons

Avui dijous 25 de maig, el primer equip del FS Montcada acaba la lliga a la pista de la Unión Santa Coloma. El matx, corresponent a la jornada 30 de la Tercera Divisió Nacional, es disputarà a les 21.20 h al pavelló municipal Nou de Santa Coloma de Gramanet. L’enfrontament, que estava previst per al cap de setmana, s’ha avançat al dia d’avui per petició del conjunt local.

Els blues arriben a l’última jornada de lliga, després de perdre la categoria la setmana anterior. Els montcadencs van perdre 4-5 contra la Prosperitat al Miquel Poblet i van certificar el seu descens a la Divisió d’Honor Catalana. “Malgrat la situació de l’equip, hem d’intentar acabar de la millor manera possible la temporada”, destaca Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada. Els blue se situen a la 15a posició amb 24 punts i passi el que passi quedaran en aquest lloc de la classificació.

Malgrat la situació de l’equip, hem d’intentar acabar de la millor manera possible la temporada

Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada

Per la seva banda, la Unión Santa Coloma arriba a aquesta jornada amb opcions d’escalar fins a la tercera posició. Els de Gramanet se situen en la 5a plaça amb 49 punts, a un del Sant Joan (4t) i dos del Rubí (3r). El partit de la primera volta entre ambdós conjunts se’l va endur la Unión per 1-3 al pavelló Miquel Poblet.

Deixa un comentari