El líder doblega el Montcada a la segona part (1-2)

Dos gols a l’inici de la represa han capgirat el gol inicial de MiKi

El CD Montcada ha plantat cara al líder, el Vic, en la seva visita a l’estadi de la Ferreria. El gol inicial de Miki al minut 22 no ha estat suficient per puntuar. Els osonencs, en només 10 minuts del segon temps han capgirat el marcador. Primer en el minut 49 en una acció molt discutida per possible fora de joc i després en el 58 amb una gran acció ofensiva que ha situat el definitiu 1 a 2.

En finalitzar el partit, l’autor del gol verd, Miki, es lamentava del resultat, encara que ha volgut deixar clar que el seu equip ha merescut més. “Hem defensat amb intensitat i el Vic ha fet ben poca cosa a part dels dos gols, un en fora de joc”. El tècnic del Montcada, Iván Rodríguez, ha explicat a Laveu.cat que el rival “s’ha dedicat a especular”. La mala notícia del partit ha estat la lesió del juvenil Albert, que ha hagut de ser retirat del terreny de joc camí de l’hospital després d’impactar contra la tanca lateral del camp per l’empenta d’un jugador vigatà.