El Montcada cau per primer cop a fora

Els verds han dominat però han acabat perdent a Guíxols 2 a 1

El CD Montcada ha perdut el seu primer partit fora de casa. Ha dominat el joc, però el Guíxols ha acabat decidint el partit en jugada a pilota aturada. Els empordanesos s’han avançat  amb una jugada per la banda que ha acabat amb una rematada de cap que ha siginificat l’1 a 0. Els verds han tingut diverses ocasions clares per empatar en els peus de Tamudo i Ángel. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.
A la represa, el ritme del partit ha seguit igualat, però només començar la segona part el Guíxols ha marcat  el 2 a 0 a la sortida d’un còrner. Dos minuts més tard, en el 17, l’àrbitre ha assenyalat penal quan Quique ha estat derribat a l’àrea petita. El capità Sergio ha retallat diferències. El Montcada s’ha bolcat a l’atac i s’ha merescut un empat que finalment no ha arribat.