El sènior A del CH La Salle suma la primera victòria a casa contra l’Handbol Terrassa (32-29)

Els jugadors de Pau Lleixà van fer un partit molt seriós, especialment en defensa

Daniel Muñoz va ser, juntament amb Marc López (Terrassa), el màxim golejador del matx, amb 8 dianes cadascun
Pere de Lamo

El sènior A del CH La Salle va aconseguir el passat dissabte la primera victòria al pavelló Miquel Poblet, després de vèncer l’Handbol Terrassa per 32 a 29. El tècnic lassal·lià, Pau Lleixà, s’ha mostrat content pel triomf “perquè hem superat un rival directe i hem guanyat a casa, fent valer el factor pista tot i jugar sense públic”.

Per a l’entrenador montcadenc, les claus de la victòria van ser “l’encert en defensa a la primera part i la resolució que hem tingut a la segona meitat per saber contrarestar el joc del rival”. La Salle va fer un partit molt seriós, que li va permetre agafar un cert avantatge, que en alguns moments va ser de sis gols, però en la recta final del primer temps dues pèrdues de pilota dels montcadencs i un canvi de tàctica van permetre al Terrassa reduir diferències i marxar al descans amb un 15-12. A la represa, el Montcada va ser capaç de mantenir la renda, tot i que va patir en la recta final amb l’exclusió de dos jugadors. Els màxims golejadors del partit van Daniel Muñoz (La Salle) i Marc López (Terrassa), amb vuit dianes. A banda de la victòria, l'altra notícia positiva del conjunt local ha estat el retorn de Genís Asensio, després d'un any absent per una greu lesió.

Pel que fa al pròxim partit, el CH La Salle es desplaçarà a la pista del Mataró, on no ha guanyat en les últimes quatre visites. El conjunt mataroní és el penúltim de la classificació al grup D de Primera Estatal, amb quatre derrotes i un empat, mentre que els montcadencs ocupen la vuitena posició amb 5 punts. “El Mataró ve de perdre quatre partit, però no ens hem de refiar perquè té la necessitat de puntuar”, ha dit Lleixà.