El Triomf UB MiR rep la visita del Bàsquet Girona en un partit decisiu per el final de lliga

Els blaus podria col·locar-se líder si guanya davant el Girona i els seus rivals perden el seus partits

La UB MiR vol mantenir la seva imbatibilitat al Miquel Poblet
Berta Barcons

El primer equip de la UB MiR s’enfronta el Bàsquet Girona en un partit decisiu per el desenllaç final de la lliga. El matx, corresponent a la jornada 23 de la Primera Catalana, es disputarà el diumenge 23 d’abril a les 18h al pavelló Miquel Poblet.

La UB MiR arriba a aquesta jornada en una dinàmica molt positiva després d’aconseguir dues victòries consecutives que els deixa a un triomf del líder. La setmana passada van guanyar en la complicada pista del Granollers i es van col·locar en la 4a posició amb 15 victòries i 7 derrotes, a una del Adepaf (3r), Girona (2n) i Argentona (1r). “Necessitem que el Poblet estigui ple, ens visita un equip que ha estat gairebé tota la lliga líder. Si guanyem podríem posar-nos primers depenent d’altres resultats”, subratlla Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. Els blaus podrien acabar la jornada líders de la lliga en cas de guanyar el seu partit contra el Girona, i que l’Adepaf i l’Argentona perdin els seus enfrontaments.

Necessitem que el Poblet estigui ple, ens visita un equip que ha estat gairebé tota la lliga líder. Si guanyem podríem posar-nos primers depenent d’altres resultats

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Per la seva banda, el Girona visita el Miquel Poblet després de perdre el seu últim partit a casa per 83-88 contra el Cabrera. Aquesta derrota va fer que els gironins deixessin de ser els líders. En aquesta segona volta, el Girona està fent pitjors resultats. Malgrat això, segueixen en la lluita per l’ascens a Copa Catalunya empatats a victòries amb el líder, l’Argentona. El partit de la primera volta el va guanyar el Girona a la seva pista per un contundent 90-66.

Deixa un comentari