El TT La Unió continua invicte a casa

Els montcadencs van superar el CC Sant Andreu B (4-3). Un membre del club, José Hurtado, ha guanyat la primera fase de l’Open de Barcelona

Membres del TT La Unió
TT La Unió

Nova victòria a casa del Tennis Taula La Unió que va superar el CC Sant Andreu B per un ajustat 4 a 3 a la setena jornada del Grup 3 de Tercera Provincial. Per part dels montcadencs van jugar Xavi Mola, Álex Castro i Francisco Javier Aguado. Després d’una sèrie molt igualada, el triomf final es va decidir a la partida de dobles que va caure del costat de la parella que formaven Xavi Mola i Paco Aguado. D’aquesta manera, el TT La Unió continua invicte a casa, on ha guanyat tres partits.

D’altra banda, un altre membre del TT La Unió, José Hurtado, va guanyar la primera fase de l’Open Barcelona corresponent a la Tercera Provincial que es va disputar el 17 de novembre. Hurtado va passar ronda com a primer de grup i va guanyar les tres següents eliminatòries fins a aconseguir la victòria a la final en aquesta prova que forma part del circuit que organitza la Federació Catalana de Tennis Taula. Encara resten dues fases per disputar que donen accés a jugar el Top Barcelona amb els 10 millors classificats de les tres rondes.

Open de Nadal. La secció de tennis taula de La Unió organitza el proper 8 de desembre un torneig de Nadal i les inscripcions es podran fer fins al dia 7. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 685 971 923 o consultar la pàgina web del TT La Unió www.ttlaunio.wordpress.com