El vent i la mala sort castiguen el CD Montcada al camp de l’Escala (4-0)

Els verds han encaixat els quatre gols a la primera meitat

Sisena derrota consecutiva per al CD Montcada que no ha pogut tornar del camp de l’FC Escala amb cap punt després de perdre aquest diumenge amb un clar 4-0. El partit ja ha quedat sentenciat a la primera meitat quan els verds, que jugaven amb el vent en contra, han encaixat els quatre gols. Els dos primers han arribat als minuts 3 i 26, aquest segon després del llançament d’un penal. D’un possible penal a l’àrea gironina que l’àrbitre no ha vist s’ha passat al 3-0 al minut 32. A 10 del descans, ha arribat el quart gol de l’Escala que trencava definitivament el partit. “L’equip no ha intentat, però ni les condicions climatològiques ni la sort han estat del nostre costat. A més, l’àrbitre ha tingut una actuació bastant casolana que no serveix com a excusa perquè no hem merescut guanyar”, ha comentat el tècnic verd, José Luis García que a la segona meitat, a causa de les lesions i la manca de futbolistes disponibles a la banqueta, s’ha vist obligat a col·locar el porter suplent Jaume Bracons com a jugador de camp en substitució del lesionat Alberto Muñoz.

Després de sis derrotes seguides, el CD Montcada segueix sent cuer al grup 1r de Primera Catalana i la salvació sembla cada cop més complicada. Tot i això, García no vol sentir a parlar de baixar els braços: “Hem de continuar treballant fins que matemàticament sigui possible assolir la permanència. Si hi ha algú al vestuari que vol rendir-se, que agafi la porta i marxi”, ha explicat l’entrenador, qui també reconeix que el club treballa per incorporar un parell de jugadors.