Empat del FS Montcada amb gust a derrota contra el Parets (2-2)

El conjunt local ha baixat fins a la quarta posició

El FS Montcada no guanya des de fa un mes
Arxiu/ Berta Barcons

El FS Montcada no ha pogut marxar de vacances amb un resultat positiu per trencar la dinàmica negativa de les últimes jornades. Els montcadencs, que fa un mes que no guanyen, van empatar el passat dissabte a dos gols al pavelló Miquel Poblet contra el Parets, el penúltim del Grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 7 punts. La derrota ha suposat per al conjunt local baixar dos llocs a la taula, sent ara a la quarta posició –pugen els dos primers–, amb 33 punts, empatat amb el Malgrat (3r) i a un del segon, el Manlleu. El líder continua sent el Mataró, amb 49 punts, i com a immediats perseguidors hi ha el Ràpid Santa Coloma (5è), amb 32 punts, i l’Escola Pia de Sabadell, amb 31, tots dos amb un partit menys.

El matx va ser un reflex de la tònica dels últims partits, amb una carència total en definició a porteria

José Ibáñez, entrenador del FS Montcada

El rival es va avançar en el minut cinc, però el capità Víctor Andrés va tornar a posar la igualtat en el marcador amb un gol al minut sis. Ja a la represa, Cárdenas va fer el 2-1, però quan faltaven 58 segons per al final, el Parets va empatar. El Montcada encara va disposar d’un parell d’ocasions clares, però no van entrar. “El matx va ser un reflex de la tònica dels últims partits, amb una carència total en definició a porteria“, ha manifestat el tècnic, José Ibáñez, qui ha valorat el resultat “com un empat que no ens satisfà gens”. Malgrat la situació, l’entrenador confia plenament en el seu equip. “Seguirem treballant, estem a un punt de l’ascens i encara resten 24 per disputar”, argumenta.