El CD Montcada escala fins a la sisena posició després de guanyar el Mollet (2-1)

Els verds sumen vuit partits sense perdre, guanyant 20 dels 24 punts possibles, i ja somien en ficar-se entre els tres primers

Pau Sánchez va marcar l'únic gol dels montcadencs a Parets
Berta Barcons

El meteòric final de la primera volta i l’inici del segon tram de la lliga ha permès al CD Montcada situar-se a només tres punts del segon classificat, l’Argentona, i a dos del tercer, el Bescanó. Els verds van superar dissabte el Mollet a la Ferreria (2-1) i amb 30 punts ja són sisens, escalant una posició més aquesta jornada.

El partit va ser igualat, amb una disputa per controlar el centre del camp i, així, buscar les ocasions en atac. El rival va mostrar la qualitat de la seva plantilla i la gran experiència apostant per un joc calmat, però la joventut i la motivació dels montcadencs van acabar sent determinants. A l’inici del partit, el Mollet va tenir una ocasió clara que va acabar fregant el pal de la porteria de Darwin. Al minut 42, va aparèixer la màgia a les botes de Pau Sánchez, que amb l’esquerra va marcar de falta directa. Óscar Reche i Jaume podien haver ampliat les diferències abans d’arribar al descans.

Feia més de dos mesos que no encaixàvem un gol i hi havia una por de com ens podria afectar això, però no només ens vam refer, sinó que vam ser capaços de marcar, fins i tot després de fallar un penal

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada

Només començar el segon temps, el Mollet va empatar amb un remat directe des d’un córner (49′). “Feia més de dos mesos que no encaixàvem un gol i hi havia una por de com ens podria afectar això, però no només ens vam refer, sinó que vam ser capaços de marcar, fins i tot després de fallar un penal”, va reconèixer el tècnic, Miki Corominas. I és que Èric Paratore, va trencar l’empat marcant al minut 70 en una segona acció després de la falta màxima. A les acaballes del partit a la Ferreria, el Mollet va tenir una ocasió amb un xut que Darwin va blocar amb una gran intervenció.

El capità i autor del gol de la victòria s’ha mostrat molt content per la ratxa de resultats i, també, de com s’ha refet la plantilla amb l’empat. “Som conscients que estem una temporada molt especial, però hem de continuar tranquils i gaudint dels resultats”, ha assegurat Éric Paratore

Sense pressió

Ens hem tret de sobre la pressió d’intentar mantenir la porteria a zero després de vuit jornades. L’equip està en ratxa i com que somiar és gratis per què no podem pensar a aconseguir-ne més?”, puntualitza Corominas, qui té clar que la clau depèn d’anar partit a partit, però no s’està de preguntar-se “qui ens hauria dit al principi que estaríem en aquesta situació?”, etziba Miki somrient. El pròxim escull dels verds serà el Roses, que ocupa la part mitjana de classificació amb 25 punts, i d’aquí a quinze dies rebran la visita del Banyoles.