El CD Montcada guanya a Girona (1-3) i es col·loca quart

Emma, Pau Sánchez i Dani Peinado van marcar la golejada al segon temps

Dani Peinado va ser l'autor del tercer gol contra el Can Gibert
CD Montcada

Mai un rival havia marcat tres gols aquesta temporada al camp del Can Gibert, i el CD Montcada va aconseguir dissabte una altra golejada (1-3) a domicili, que el situa quart del grup 1r de Primera Catalana. “Aquest equip tan jove i amb tants jugadors de la casa està fent història“, ha valorat el tècnic, Miki Corominas, quan només falten sis jornades per al final de la lliga.

El primer temps va ser de control absolut dels verds, amb ocasions molt clares de Peke i Ángel per estrenar el marcador. Però els gols no van arribar fins a la segona part. Emma amb un xut creuat va marcar el primer al minut 55. En una jugada aïllada els gironins van transformar al 58’un penal que igualava l’electrònic. Amb el domini dels montcadencs, una paret entre Mikel i Pau Sánchez va acabar un golàs d’aquest últim des de mig camp que es va colar per tot l’escaire, acabant d’enfonsar el rival. Amb els canvis del segon temps, el CD Montcada va guanyar en intensitat, i precisament Liso, un dels jugadors de refresc, va servir en safata el gol perquè Dani Peinado al 85′ segellés la golejada final.

“Sabíem que anàvem amb un equip difícil que feia set jornades que estava invicte i vam decidir ofegar el rival per evitar el seu joc directe”, argumenta l’entrenador, Miki Corominas, tot destacant que la golejada podia haver estat més gran. Ara, amb 36 punts, l’equip s’ha situat quart del grup, la millor classificació de la temporada. “Tenim un calendari complicat contra els rivals de la part alta, però amb la il·lusió de fer gran paper partit a setmana, sense preocupacions ni pressions per poder gaudir del final de lliga”, puntualitza el tècnic, qui també vol deixar ben clar que “hem de demostrar que som un equip díficil a batre“.