El CD Montcada guanya el Banyoles en el millor partit de la temporada

Dos gols de Paratore i Cali a les acaballes del partit van segellar una victòria que els col·loca cinquens

Pau Sánchez va marcar l'únic gol dels montcadencs a Parets
Berta Barcons

Tot i les nombroses baixes, el CD Montcada va oferir dissabte a casa una imatge de solidesa que el va permetre endur-se els tres punts contra el Banyoles (2-0). El control de la pilota i la seguretat defensiva van empènyer l’equip a dominar el centre del camp i, amb el toc de pilota, saber buscar les oportunitats decisives en atac.

I així va ser. Paratore va marcar el primer gol al minut 82 amb una rematada de cap després d’una centrada de Pau Sánchez, que va sortir a la segona part. I ja en el temps afegit, Cali va marcar el segon després d’un còrner servit també des de l’esquerra per Pau.

“Hem fet el millor partit des que soc a Montcada“, ha reconegut el tècnic, Miki Corominas, qui afegeix que “el Banyoles és una de les tres millors plantilles de la categoria“.

L’autor del primer gol, Eric Paratore, s’ha mostrat satisfet per la trajectòria de l’equip: “Em sento content per la maduresa que estem oferint, tot i ser un grup molt jove”, explica. El capità assegura que “estem demostrant que podem afrontar tots els escenaris i ja veurem fins a on som capaçós d’arribar, anem pas a pas”, conclou.

Els verds s’han col·locat cinquens al grup primer de Primera Catalana amb 33 punts, a un del quart, el Parets, i a només dos del tercer, el Caldes. dos equips amb qui té el gol a favor. La setmana vinet el Montcada visita el camp del cuer, el Mataró.