El CD Montcada inaugura la celebració del centenari coincidint amb l’estrena a Primera Catalana

L’acte començarà aquest diumenge a les 17h a l’estadi de la Ferreria i, a les 19h, es disputarà el primer matx de lliga contra el Caldes

D'esquerra a dreta, Oriol Repiso, Ángel Bartolomé, Óscar Reche i Ricard Planella

El CD Montcada organitza aquest diumenge a l’estadi de la Ferreria (17h) l’acte inaugural de la celebració del seu centenari i la presentació dels tres equips del club, amb molts exjugadors del FB Montcada. Al sènior A, que aquesta temporada debuta a Primera, n’hi ha quatre: Ángel Bartolomé –aquesta serà la seva primera temporada al club verd; Oriol Repiso –que ve del Santa María, que enguany no fa equip; Ricard Planella, que ja hi era l’any passat, i Óscar Reche, que torna a casa després de jugar l’any passat al Ripollet.

Debut a la lliga

La festa verda clourà amb el primer matx de lliga contra el Caldes (19h) en el que serà l’estrena a Primera Catalana. Els montcadencs, sota les ordres del tècnic Miki Corominas, intentaran treure un bon resultat i oferir una bona imatge davant un rival que, segons l’entrenador, té una visió del futbol molt similar a la seva: “És un equip que juga la pilota i al qual li agrada portar el control del partit. És un conjunt experimentat, però segur que no crec que tingui tantes ganes i il·lusió com els nostres jugadors. Serà un matx obert”, ha manifestat Corominas, que podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla, a excepció de Marcel i Fran Arjona, amb lesions de llarga durada.

És un equip que juga la pilota i al qual li agrada portar el control del partit. És un conjunt experimentat, però segur que no crec que tingui tantes ganes i il·lusió com els nostres jugadors. Serà un matx obert

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

Els verds han quedat enquadrats en el grup 1, juntament amb els equips de Girona i altres municipis de la província de Barcelona entre els quals no es troba el seu etern rival, la UE Sant Joan Atl., que juga al grup 2, per tant, enguany no hi haurà derbis.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari