El tècnic Oriol Roig fitxa com a assistent pel NK Istra 1961 de Croàcia

El montcadenc té una llarga trajectòria com a entrenador arreu del món, països com la Xina, el Japó, Anglaterra, Mèxic, els Estats Units, l’última a Estònia i ara comença una nova etapa a Croàcia

El tècnic montcadenc en l'estadi del seu nou club a Croàcia
Oriol Roig

El montcadenc Oriol Roig deixa la seva aventura com a entrenador al Rakvere JK Tarvas d’Estònia i fitxa com a assistent tècnic i analista de vídeo del NK Istra 1961 de la Primera Divisió de Croàcia.

Amb tan sols 25 anys, el montcadenc té una llarga trajectòria com a entrenador arreu del món, països com la Xina, el Japó, Anglaterra, Mèxic, els Estats Units, l’última a Estònia i ara comença una nova etapa a Croàcia. La temporada passada va exercir com a director del planter i entrenador de l’equip sub-16 del Rakvere JK Tarvas de la Segona Divisió B d’Estònia.

Aquest estiu li va arribar una oferta d’un equip de Primera Divisió de Croàcia i no ha dubtat a començar una nova aventura per Europa. Roig comença aquesta temporada com a assistent tècnic i analista de vídeo del primer equip del NK Istra 1961 de Pula, Croàcia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari